Despre noi

Prezentare

Firma noastră comercializează centrale termice și seminee marca Laminox. Calitate italiană la prețuri corecte.

Ecoregen – Distribuitor centrale termice și seminee pe peleți

Ecoregen, firmă autorizată în domeniul încălzirii și climatizarii locuințelor, distribuitor al producătorului italian de echipamente termice LAMINOX (centrale și sobe cu peleți, gaz, lemn, mixte lemn-peleți), cu accent deosebit pe centralele cu peleți.

Cu un grad ridicat de automatizare, ergonomice, cu costuri reduse de instalare, exploatare și întreținere, centralele și șemineele pe peleți vin în întâmpinarea cerințelor de pe piața de profil, totodată fiind conforme cu politicile UE de reducere a emisiilor de gaze.

Având un impact minor asupra mediului înconjurător sistemele de încălzire cu peleți sunt foarte căutate la ora actuală și pentru faptul că permit economii substanțiale la bugetele utilizatorilor.

Firma noastră execută și lucrări de proiectare, instalare (montaj), întreținere și service în perioada de garanție și post-garanție.

Va stăm la dispoziție cu servicii de consiliere pentru alegerea celor mai fiabile și eficace soluții de încălzire termică. Lucrăm numai cu produse și echipamente de înaltă calitate, certificate de instituțiile europene abilitate.

Pentru orice alte detalii ne puteți contacta la tel: 0740 769 954, sau prin formularul de contact.

Despre Laminox

La poalele apeninelor Marchigiani „LAMEC” s-a născut în 1964 pentru a concura pe piața de încălzire casnică. Lamec a fost fondată de Giuseppe Arra’ (care este încă președinte) și profesorul Sauro Rafaini.

În 1970, compania a luat numele „LAMINOX” (inox fiind oțel inoxidabil) în următorii treizeci de ani, devenind o companie importantă în domeniul încălzitoarelor pe gaz și radiatoarelor cu ulei.

La începutul anilor ’90, a doua generație de fondatori s-a alăturat companiei: Dr Antonio Arra’ și inginerul Luigi Rafaini. În a doua jumătate a anilor ’90 LAMINOX a intrat pe piața aerului condiționat, mai întâi portabil și apoi rezidențial.

Din 2005 LAMINOX a furnizat o gamă excelentă de încălzitoare pe peleți și lemne sub numele de LAMINOX IDRO, modele dezvoltate după ani de cercetare utilizând ingineri specialiști atât în ​​dezvoltare, cât și în post-vânzare, îmbrățișând provocarea de a proiecta și produce lemn de peleți de calitate, ecologic ecologic. și soluții de încălzire combinate.

Laminox Idro a devenit acum unul dintre cei mai importanți producători de sobe cu peleți de calitate, cunoscut pentru designul modern, inovator, sofisticat; fiabilitate; Siguranță; Zgomot redus; ardere curată eficientă; gamă largă de produse pentru orice aplicație casnică și un serviciu post-vânzare extins.

Structura principală a modelelor este oțel gros pentru rezistență, cu inserții din fontă în interiorul focarului și un sistem de siguranță pentru a asigura izolarea buncărului de peleți de sursa de căldură.

Plasajul este fie din oțel inoxidabil acoperit cu o vopsea epoxidica atractivă (finis satinat sau lucios), fie panouri ceramice.

Tocmai ați adăugat acest produs în coș: