Ce să porți când te dai

Dacă sunteți în căutarea unei protecții de vârf pentru biciclete de munte, nu căutați mai departe decât gama largă de protecție pentru corp G-Form, concepută pentru a se potrivi oricui și tuturor cicliștilor de munte. Tehnologia revoluționară G-Form este concepută pentru a oferi bicicliștilor protecție superioară fără a împiedica mișcarea. Linia noastră completă de îmbrăcăminte de protecție pentru ciclism montan vine în mai multe dimensiuni și culori, utilizând tehnologia noastră SmartFlex™, care permite libertatea de mișcare neinhibată și oferă potrivirea supremă pentru fiecare aventură off-road. În plus, tampoanele rămân moi și se întăresc doar la impact. Și, spre deosebire de alte echipamente de protecție pentru biciclete, tehnologia noastră brevetată asigură că căptușeala dumneavoastră rămâne fără umiditate și ușoară.

Indiferent dacă mergi într-un parc de biciclete sau mergi pe o rețea locală de trasee, plăcuțele pentru biciclete G-Form te acoperă. Avem toate echipamentele MTB de care aveți nevoie, totul, de la o protecție pentru piept pentru bicicletă de munte, până la apărători MTB și mănuși de bicicletă pentru fiecare sezon de mers. G-Form oferă, de asemenea, echipament de protecție pentru bicicleta de munte pentru copii și echipament de protecție pentru femei. Inca nehotarat? Nu ne credeți pe cuvânt: clienții ne-au oferit recenzii grozave despre echipamentul de protecție pentru biciclete de munte!

Cotiere pentru ciclism montan

Echipamentul de protecție pentru cot MTB de la G-Form oferă confort și flexibilitate excepționale, astfel încât să păstrați controlul călătoriei dvs. cu o gamă completă de mișcare. Spre deosebire de alte plăcuțe voluminoase, cotierele MTB de la G-Form sunt potrivite, ușoare și flexibile pe măsură ce mergi, dar se întăresc la impact, astfel încât să nu știi că sunt acolo până când nu ai nevoie de ele cel mai mult. Toate cotierele G-Form sunt concepute pentru a se potrivi perfect sub tricouri, jachete și mâneci lungi.

Genunchiere și protecție MTB

Genunchierele G-Form pentru mountain bike sunt concepute pentru cicliști de mtb de toate nivelurile. Modelele noastre cartografice corporale se potrivesc ca o a doua piele, astfel încât să aveți o gamă completă de mișcare. Acoperiți-vă genunchiul sau genunchiul complet pentru o protecție completă a picioarelor. Manșoanele de compresie au prindere în partea de sus și de jos pentru a menține apărătoarele la locul lor și pentru a nu aluneca în timp ce călătoriți. Genunchierele noastre mai avansate dispun de curele Velcro pentru a asigura securitatea și pentru a îmbunătăți potrivirea generală a mânecii atunci când mergeți. În plus, tampoanele SmartFlex sunt complet impermeabile și se pot spăla la mașină.

Pantaloni Scurt Mountain Bike Cu Pad-uri

Pantalonii scurți G-Form căptușiți pentru bicicletă sunt proiectați ținând cont de următoarea generație de rideri – de la începători până la avansați și toți ceilalți. Oferim o varietate de pad-uri pentru biciclete, inclusiv unele cu protecție suplimentară a coccisului în cazul răsturnării ghidonului. Cu țesătură de compresie UPF 50+ care absoarbe umezeala, plăcuțe ventilate pentru șolduri cu flux de aer suplimentar și caprisă de peste 4 ore pentru a rămâne fără umiditate, vă puteți menține uscat și confortabil în timpul călătoriei.

Mănuși de protecție pentru biciclete

Protejați-vă mâinile la plimbări cu bicicleta de munte, trail sau motocross cu mănușile de biciclete căptușite SmartFlex de la G-Form.. Potrivirea noastră cu profil redus, a doua piele oferă o articulație și sensibilitate incredibile atunci când prindeți barele și frânele pentru un control mai bun atunci când mergeți. Palmele mănușilor sunt confecționate dintr-o piele de căprioară sintetică, cu ventilație perforată și vârfuri pentru degetul mare și arătător pentru smartphone-uri. Când anotimpurile se schimbă, dar continui să mergi, mănușile noastre pentru biciclete pentru vreme rece sunt perfecte pentru zilele mai răcoroase.

Protecții pentru piept si spate

Când porniți din greu, nu puteți fi niciodată prea atent. Protecțiile noastre pentru piept și spate pentru partea superioară a corpului se potrivesc sub haine cu cămăși de compresie căptușite, astfel încât nici măcar nu vă puteți da seama că sunt acolo. Perfect pentru orice sport, țesătură care elimină umezeala, UPF 50+ și se poate spăla la mașină.

Echipament de protecție Downhill vs Cross Country (XC)

Indiferent dacă mergi agresiv cu diamantele negre la vale, curse de enduro sau mergi pe un traseu sau ciclism cross country (XC), avem echipament de protecție potrivit pentru stilul tău de condus. Circulația mai intensă cu bicicleta de munte la coborâre necesită protecție de mare rezistență, așa cum se vede în genunchierele și coatele noastre E-Line – gata să facă față terenurilor tehnice și zile lungi în șa. Pentru ciclism XC sau oricine, de la începători până la avansați, linia noastră de genunchiere și cotiere mtb Pro-X3 oferă o opțiune mai ușoară pentru confort și respirabilitate sporite, dar totuși oferind o protecție în care poți avea încredere.